Manner nyhetsbrev

Förändringar i Tango hjul med fästplatta

Vi har nu gjort ändringar i strukturen på Tangohjul med fästplatta, såsom vi informerade i maj 2020. Fästplattan i plast har ersatts med en fästplatta i metall i standardprodukterna. Fästplattans mått är densamma som den i plast och förändringen påverkar inte produkternas tekniska mått. Produkternas artikelnummer och benämningar kommer också att förbli oförändrade. Produkterna motsvarar nu produktbilderna i vår katalog och på vår hemsida. Vi har påbörjat leveranser av Tangohjul med den nya fästplattan.

Förändringar hos Manner!

Mikko Lietzen, VD för Oy Mannerin Konepaja Ab, avgick från Manner i början av augusti och försäljningschef Jukka Immonen kommer att fungera som tillförordnad VD. Vi tackar Mikko för de senaste åren och för hans arbete för Oy Mannerin Konepaja Ab och önskar honom all framgång i framtida arbetsuppdrag!

Vi ses på Medica 2021-mässan

Manner kommer återigen att delta i Medica-mässan. Som vanligt kommer världens största professionella läkemedelsindustrievenemang att hållas i Düsseldorf, i år den 15–18 november.. Vi välkomnar dig att upptäcka Manners framgångsprodukter och senaste nyheter.

Du hittar oss i hall 17, monter D32. Vi ses där!

Föregående artikelFöljande artikel