Användningsområden

Våra produkter håller gedigen Manner-kvalitet

Vi har cirka 2 000 olika länkhjul i vårt sortiment. Typiska användningsområden är till exempel distributions- och mjölkrullpallar, sjukhus- och rehabiliteringsapparater, storköksmöblemang, serveringsvagnar och serveringsbord, fabriks- och kontorsmöblemang samt städvagnar.

 

Produktsökning

 

Anstalter och affärer

Manners möbelhjul erbjuder lätta och behändiga länkhjulsalternativ för möbler och vagnar i affärer, kontor och anstalter: t.ex. för möbler, butiks- och kontorsmöbler, dator- och arbetsstationsvagnar, städvagnar, shoppingvagnar, garderobsställ och skyltstativ.

Visa produkter
Manners möbel- och apparathjul passar anstalter och affärer

Kök och restaurang

Bland Manners möbel- och apparathjul finns ett brett utbud av högkvalitativa, hållbara och lättrullande hjul för kök och restauranger: t.ex. för serverings- och cateringvagnar, storköks- och restaurangmöblemang, diskvagnar och fabriksinredning.

Visa produkter
Högklassiga, hållbara och lättrullande hjul för kök och restauranger

Hälso- och sjukvård

Bland Manners apparathjul finns flera lösningar som har planerats för sjukhus- och rehabiliteringsutrustning. Exempel på dessa stiligt designade och ergonomiska apparathjul är Tango, Twist och e-SMART. Lämpliga användningsområden är till exempel sjukhussängar och sjukhusmöbler, medicinvagnar, rehabiliteringsutrustning, duschstolar, behandlingsstolar, gånghjälpmedel, personlyftar och hjälpmedel.

Visa produkter
Manners apparathjul är lämpliga inom hälso- och sjukvård

Logistik

Manner är känt för att tillverka slitstarka, underhållsfria industrihjul som håller länge. Industrihjulen är som gjorda för olika transportvagnar och transportutrustningar. Sådana är t.ex. varu-, mjölk- och tvätterirullpallar, rullpallar, distributionsvagnar, livsmedelsvagnar, avfallskärl, byggnadsställningar och fabriksutrustning.

Visa produkter
Manner industrihjul för logistik

Tunglasthjul

Manners tunglasthjul lämpar sig utmärkt för utrustning som måste tåla stor vikt och hårt slitage, men ändå rulla lätt. Typiska användningsområden är bl.a. lyftanordningar, tunga traversvagnar, hamnutrustning, båttrailrar, pumpvagnar och truckar.

Visa produkter
Manners tunglasthjul tål stor vikt och hårt slitage

Innovativ design och skräddarsydda lösningar

Manner öppnar på ett helt nytt sätt möjligheter att designa utseendet hos slutprodukten. För tillverkaren är det också viktigt att produkten i stor omfattning kan skräddarsys exempelvis ifråga om färger.

Läs mer
Manner erbjuder skräddarsydda länkhjulslösningar