Käyttökohteet

Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi jakelu- ja maitorullakot, sairaala- ja kuntoutuslaitteet, suurkeittiökalusteet, tarjoiluvaunut ja -pöydät, tehdas- ja toimistokalusteet ja siivousvaunut.

Tuotteemme ovat taattua Manner-laatua

Tuotevalikoimassamme on lähes 2000 erilaista kuljetuspyörää. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi jakelu- ja maitorullakot, sairaala- ja kuntoutuslaitteet, suurkeittiökalusteet, tarjoiluvaunut ja -pöydät, tehdas- ja toimistokalusteet ja siivousvaunut.

 

Tuotehaku

 

Laitokset ja liikkeet

Mannerin kalustepyörät tarjoavat kevyitä ja ketteriä kuljetuspyörävaihtoehtoja kaupan, konttorien ja laitosten kalusteisiin ja vaunuihin. Tällaisia ovat esimerkiksi huonekalut, myymälä- ja konttorikalusteet, tietokone- ja työasemavaunut, siivousvaunut, ostosvaunut, vaate- ja esittelytelineet.

Näytä tuotteet
Huonekalupyörät ja kalustepyörät sopivat hyvin laitoksiin ja liikkeisiin

Keittiö ja ravintola

Mannerin kaluste- ja laitepyörissä on laaja valikoima laadukkaita, kestäviä ja kevyesti liikkuvia pyöriä keittiöihin ja ravintoloihin. Esimerkkeinä tarjoilu- ja ruuankuljetusvaunut, suurkeittiö- ja ravintolakalusteet, astiavaunut sekä tehdaskalusteet.

Näytä tuotteet
Manner kalustepyörät keittiöihin ja ravintoloihin

Terveydenhuolto

Mannerin laitepyörissä on useita ratkaisuja, jotka on suunniteltu sairaala- ja kuntoutuslaitteisiin. Näitä tyylikkäästi muotoiltuja ja ergonomisia laitepyöriä ovat esimerkiksi Tango, Twist sekä e-SMART. Sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi sairaalasängyt ja -kalusteet, lääkevaunut, kuntoutuslaitteet, suihkutuolit, hoitotuolit, kävelytuet, henkilönostimet ja apuvälineet.

Näytä tuotteet
Mannerin kalustepyörät sopivat terveydenhuollon laitteisiin

Logistiikka

Manner on tunnettu kestävistä, pitkäikäisistä ja huoltovapaista teollisuuspyöristä. Teollisuuspyörät soveltuvat erinomaisesti erilaisiin kuljetusvaunuihin ja laitteisiin. Näitä ovat esimerkiksi tavara-, maito- ja pesularullakot, alusta-, jakelu- ja ruokavaunut, jäteastiat ja rakennustelineet sekä tehdaskalusteet.

Näytä tuotteet
Manner teollisuuspyörät ovat mainio valinta logistiikka-alalle

Teollisuus

Mannerin raskaat pyörät soveltuvat erinomaisesti laitteisiin, joiden on kestettävä suurta painoa ja kovaa kulutusta, mutta liikuttava silti kevyesti. Käyttökohteita ovat muun muassa nostimet, raskaat siirtovaunut, satamalaitteet, venetrailerit, pumppukärryt ja trukit.

Näytä tuotteet
Kestävät Manner teollisuuspyörät kovaan käyttöön

Innovatiivinen muotoilu ja räätälöinti

Manner avaa mahdollisuuksia muotoilla lopputuotteen ulkonäkö täysin uudella tavalla. Valmistajille tärkeä asia on myös pitkälle menevä räätälöitävyys esimerkiksi värien osalta.

lue lisää
Manner räätälöi tuotteen asiakkaan toiveen mukaan