Tuotteet

Mannerin laadukkaat kuljetuspyörät ovat siellä missä tarvitaan liikuteltavuutta, pehmeää kulkua, kestävyyttä ja luotettavuutta.

Manner-pyörillä rullaa kaikki

Mannerin pyörävalikoimasta löytyy sopiva pyörä lähes mihin tahansa liikuteltavaan laitteeseen, kun pysytään alle neljän kilometrin tuntivauhdissa. Manner-pyörä liikkuu kevyesti, kääntyy herkästi ja kestää kovaakin käyttöä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi jakelu- ja maitorullakot, sairaala- ja kuntoutuslaitteet, suurkeittiökalusteet, tarjoiluvaunut ja -pöydät, tehdas- ja toimistokalusteet ja siivousvaunut.

Oikean pyörän valitseminen.

Pyöränvalintaopas >>

Innovatiivinen muotoilu ja räätälöinti

Manner avaa mahdollisuuksia muotoilla lopputuotteen runko ja ulkonäkö täysin uudella tavalla. Valmistajille tärkeä asia on myös pitkälle menevä räätälöitävyys esimerkiksi värien osalta.

lue lisää
Manner räätälöi tuotteen asiakkaan toiveen mukaan

Tango - monenlaisiin käyttöympäristöihin

Mannerin kalustesarjan Tango-pyörässä yhdistyvät täydellinen muotoilu, käytännöllisyys ja käyttöturvallisuus. Muuntautumiskykyinen Tango-kalustepyörä on saatavana usealla eri pyörävaihtoehdolla ja ominaisuudella.

Lue lisää
Tango kuljetuspyörä jarrulla

e-SMART - helppo asentaa, ergonominen käyttää

Sähköisesti keskuslukittava Manner e-SMART -pyörä on kalustepyörien tuotesarjan lippulaiva. Patentoidun lukitusjärjestelmän ylivertainen ergonomia ja turvallisuus helpottavat ja tehostavat työskentelyä.

Lue lisää
e-SMART kalustepyörä patentoidulla lukitusjärjestelmällä