Manner yrityksenä

Manner – asiakkaan asialla vuodesta 1890

Manner on perinteikäs yhtiö, joka on perustettu vuonna 1890. Erilaisten kuljetuspyörätuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta Mannerilla on yli 80 vuoden kokemus. Ensimmäiset pyörät valmistettiin jo 1930-luvulla ja vuodesta 1974 Manner on keskittynyt pelkästään pyörätuotteisiin.
Helmikuussa 2023 Manner siirtyi osaksi Colson Groupia.

Mannerin kantavia ajatuksia ovat aina olleet asiakaslähtöisyys ja ammattitaito. Autamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden tunnistamisessa ja niiden ratkaisuissa. Joustava tuotantomallimme tekee mahdolliseksi asiakkaiden erityistoiveiden huomioon ottamisen ja pitkä kokemuksemme takaa, että kaikki, mitä tuotantolinjaltamme tulee edustaa korkeaa Manner-laatua.

Colson Group on maailman suurin erilaisten kuljetuspyörä ja pyörätuoteratkaisujen valmistaja ja toimittaja, joka työllistää 1600 työntekijää ympäri maailmaa sijaitsevissa 25 toimipisteessä. Maailmanluokan tuotevalikoimansa ja yhteistyökumppaniensa ansiosta Colson Group myy päivittäin yli 192 000 tuotetta maailman laajimman kuljetuspyörien jakeluverkoston kautta.

Johtava kuljetuspyörien valmistaja Pohjoismaissa

Mannerin pyörät ovat Suomessa jo käsite. Suomessa yritys on markkinajohtaja ja muissakin Pohjoismaissa Manner on johtava pyörämerkki. Mannerin Tango- ja Twist-pyörät ovat kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja pyörätuotteita. Tuotannosta noin 2/3 meneekin vientiin.

Mannerilla on Suomessa koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto ja kansainvälinen edustajaverkosto. Lisäksi Colson Groupin kautta Manner on osa maailman laajinta kuljetuspyörien jakeluverkostoa.

Tuotekehitys on tuotu lähelle asiakasta, jotta tarpeet ja tuotekehitys kohtaisivat mahdollisimman hyvin. Laatuun, tuotetestaukseen ja muotoiluun on aina panostettu paljon. Vuonna 1995 Mannerille myönnettiin ISO 9001 -laatusertifikaatti ja vuonna 2001 ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

Pääosa Mannerin omista tuotteista valmistetaan Suomessa Hangon tehtaalla. Tuotantomme erikoisvahvuuksiin kuuluu teknisten muovien ruiskupuristus. Manner tuo omat vahvuutensa osaksi Colson Groupia, jolla on valmistusta 14 eri maassa ja 25 eri toimipisteessä.

Menestystekijät

Mannerin toiminnan – tuotekehityksen, tuotannon, myynnin ja asiakaspalvelun – lähtökohtana on huomioida viisi menestystekijää:

Asiakas

Asiakkaiden tarpeet on selvitettävä ja tunnistettava jatkuvasti.

Jatkuvuus

Järkevillä päätöksillä ja tehokkaalla toiminnalla varmistetaan yrityksen kannattavuus ja siten myös tulevaisuus.

Luotettavuus

Toimimalla sopimusten ja lupausten mukaisesti autamme myös asiakkaitamme menestymään.

Osaaminen ja työviihtyvyys

Henkilöstön jatkuvalla kouluttamisella ja hyvinvoinnin huomioimisella saavutamme tavoitteemme.

Ympäristö

Ympäristön suojeleminen ja yhteiskuntavelvoitteiden täyttäminen ohjaavat päätöksiämme.