Manners länkhjul

Smart Moves on Manner Castors

Läs mer om produkterna

Twist

Hjulet lämpar sig för många användningsområden

Läs mer om Twist

Ledande länkhjulstillverkare i Norden

Manner är ett finländskt företag som har specialiserat sig på planering, tillverkning och marknadsföring av länkhjul och länkhjulslösningar. Manners förstklassiga länkhjul används på ställen där det krävs rörlighet, mjuk gång, slitstyrka och pålitlighet. I Manners hjulsortiment hittar du över 2 000 alternativ för många olika användningsändamål. Vi tillverkar hjul för kontors- och affärsmöblemang, men även för krävande förhållanden inom industrin. I Manners hjulsortiment hittar du möbelhjul, apparathjul och länkhjul för logistik och industri. Dessutom har vi länkhjulslösningar som har skräddarsytts enligt kundens individuella behov.

Twist

Manners produktutvecklingsenhet lyssnar lyhört på kundernas respons och utifrån den skapades Twist – ett lättrullande dubbelhjul som skiljer sig från andra motsvarande produkter på marknaden framförallt med sin enkelt fungerande broms.

Läs mer

Innovativ design och skräddarsydda lösningar

Manner öppnar på ett helt nytt sätt möjligheter att designa stommen och utseendet hos slutprodukten. För tillverkaren är det också viktigt att produkten i stor omfattning kan skräddarsys exempelvis ifråga om färger.

Läs mer
Wide range of castors customisation options

Användningsområden

Vi har över 2 000 olika länkhjul i vårt sortiment. Typiska användningsområden är till exempel distributions- och mjölkrullpallar, sjukhus- och rehabiliteringsapparater, storköksmöblemang, serveringsvagnar och serveringsbord, fabriks- och kontorsmöblemang samt städvagnar.

Läs mer
Practical and reliable Tango castor with a variety of brakes

Treston litar på Manner

Manners breda hjulurval, kontinuerliga produktutveckling och direkta samarbete har varit hörnstenar i vår verksamhet redan i tiotals år.

JONNA PATAMA | PRODUCT GROUP MANAGER | TRESTON OY

Läs mer

Tango pyörä jarrulla on turvallinen kalustepyörä

Aktuellt

Manner Newsletter – Vi ses på Medica-mässan 13–16.11.2023

Vi ses på Medica-mässan Världens största mässa för hälsovård och medicinteknik kommer att äga rum den 13-16 november i Düsseldorf,…

läs mer

Manner nyhetsbrev

Heidi Lindstedt har börjat som försäljnings- och inköpssekreterare Heidi Lindstedts anställning som försäljnings- och inköpssekreterare började på Manner i början…

läs mer

Produktkatalog

Manners nya, ännu mer praktiska produktkatalog utges på finska, engelska och tyska och är redan tillgänglig på nätet.

läs mer

Förändringar på Manner! 

Oy Mannerin Konepaja Ab:s verkställande direktör Mikko Lietzen har meddelat att han säger upp sig från Manners tjänst fr.om. början…

läs mer