Manners länkhjul

Smart Moves on Manner Castors

Läs mer om produkterna

Twist

Hjulet lämpar sig för många användningsområden

Läs mer om Twist

Ledande länkhjulstillverkare i Norden

Manner är ett finländskt företag som har specialiserat sig på planering, tillverkning och marknadsföring av länkhjul och länkhjulslösningar. Manners förstklassiga länkhjul används på ställen där det krävs rörlighet, mjuk gång, slitstyrka och pålitlighet. I Manners hjulsortiment hittar du över 2 000 alternativ för många olika användningsändamål. Vi tillverkar hjul för kontors- och affärsmöblemang, men även för krävande förhållanden inom tung industri. I Manners hjulsortiment hittar du bl.a. högklassiga industrihjul, apparathjul och möbelhjul samt länkhjulslösningar som har skräddarsytts enligt kundens individuella behov.

Twist

Manners produktutvecklingsenhet lyssnar lyhört på kundernas respons och utifrån den skapades Twist – ett lättrullande dubbelhjul som skiljer sig från andra motsvarande produkter på marknaden framförallt med sin enkelt fungerande broms.

Läs mer

Innovativ design och skräddarsydda lösningar

Manner öppnar på ett helt nytt sätt möjligheter att designa stommen och utseendet hos slutprodukten. För tillverkaren är det också viktigt att produkten i stor omfattning kan skräddarsys exempelvis ifråga om färger.

Läs mer
Wide range of castors customisation options

Användningsområden

Vi har över 2 000 olika länkhjul i vårt sortiment. Typiska användningsområden är till exempel distributions- och mjölkrullpallar, sjukhus- och rehabiliteringsapparater, storköksmöblemang, serveringsvagnar och serveringsbord, fabriks- och kontorsmöblemang samt städvagnar.

Läs mer
Practical and reliable Tango castor with a variety of brakes

Treston litar på Manner

Manners breda hjulurval, kontinuerliga produktutveckling och direkta samarbete har varit hörnstenar i vår verksamhet redan i tiotals år.

JONNA PATAMA | PRODUCT GROUP MANAGER | TRESTON OY

Läs mer

Tango pyörä jarrulla on turvallinen kalustepyörä

Specialegenskaper

Aktuellt

Manners nyhetsbrev i juli 7/9

Mannerin Konepaja har en intressant historia och vi har nu kommit fram till andra världskriget. Efter kristiderna kommer…

läs mer

Mannerin Konepajas mångskiftande historia inbegriper både fredstider och krigstider 6/9

Vår historia har framskridit till slutet av 1930-talet och det andra världskriget håller just på att bryta ut.

läs mer

Vår artikelserie om Mannerin Konepajas historia fortsätter 5/9

Det första världskriget har upphört och Finland håller på att bli självständigt Manner siktar på en ny uppgång i en…

läs mer

Öppettider under sommaren

Manners förstklassiga produkter tillverkas också under sommaren med undantag för veckorna 31 och 32, då vår fabrik är stängd. Vi…

läs mer