Manner nyhetsbrev

75 mm Twist

Twistsortimentet utökas med ett nytt 75 mm hjul. Hjulets design följer samma eleganta och moderna linje som hjulen i seriens större diameter. Det finns två hjulalternativ, ett svängbart och ett svängbart med en enkel broms.
Den eleganta designen, robusta och hållbara strukturen samt bärförmågan på 95 kg gör hjulet lämpligt för många applikationer. Tack vare sin desing är hjulet lättrörligt som underlättar styrningen även i trånga utrymmen. Hjulets standardfärg är ljusgrå RAL 7035. Specialfärger är möjliga för större orderkvantiteter. Hjulet finns även som elledande och rostfritt.

Twist-hjulet med fästplatta

Twisthjulet finns nu även med fästplatta. Alla hjulmodeller har samma galvaniserade metallmonteringsplatta med yttre dimensioner på 67×77 mm och en hålfördelning på 50/42×51/61 mm.
Monteringshålet är tillverkat för en 8 mm skruv. Bärförmågan hos modellerna 100 mm och 125 mm är 100 kg och 75 mm hjulet 80 kg.

Manner på Medica 2021, där är du ju också

Som vanligt kommer världens största professionella läkemedelsindustrievenemang att hållas i Düsseldorf, i år den 15-18 november, och Manner kommer naturligtvis också att vara närvarande. Vi välkomnar dig till vår avdelning för att bekanta dig med Manners toppfavoriter och de senaste nyheterna. Du hittar oss i hall 17, monter D32. Vi ses där!

 

Föregående artikelFöljande artikel