Mannerin uutiskirje

Jaa sivu
Share

Muutos laatallisiin Tango-pyöriin

Olemme nyt tehneet laatallisten Tango-pyörien rakenteeseen muutokset, joista informoimme toukokuussa 2020 eli muovinen kiinnityslaatta on vakiotuotteissa korvattu metallisella kiinnityslaatalla. Metallisen kiinnityslaatan mitat ovat samat kuin muovisenkin, eikä muutos vaikuta tuotteiden teknisiin mittoihin. Myös tuotteiden nimikkeet ja tuotenumerot säilyvät ennallaan. Tuotteet vastaavat nyt kuvastossamme ja kotisivuillamme olevia tuotekuvia. Olemme aloittaneet uudella kiinnityslaatalla varustettujen Tango-pyörien toimitukset.

Muutoksia Mannerilla!

Oy Mannerin Konepajan toimitusjohtaja Mikko Lietzen irtisanoutui Mannerin palveluksesta elokuun alusta alkaen, ja virkaa tekevänä toimitusjohtajana toimii myyntijohtaja Jukka Immonen.
Kiitämme Mikkoa kuluneista vuosista sekä Mannerin Konepajan hyväksi tekemästään työstä ja toivotamme hänelle menestystä tulevissa työtehtävissä!

Nähdään Medica 2021 -messuilla

Manner osallistuu jälleen Medica-messuille. Maailman suurin lääketeollisuuden ammattitapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Düsseldorfissa, tänä vuonna 15.–18. marraskuuta. Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan Mannerin menestystuotteisiin sekä viimeisimpiin uutuuksiin. Löydät meidät hallista 17, ständiltä D32. Nähdään siellä!

Edellinen uutinenSeuraava uutinen