Mannerin uutiskirje

Jaa sivu
Share

Uutuuksia Twist-tuotesarjaan
75 mm Twist

Twist-tuotesarja laajenee uudella 75 mm pyörällä. Pyörän muotoilu seuraa saamaa tyylikästä ja modernia linjaa kuin sarjan isommalla halkaisijalla olevat pyörät. Pyörävaihtoehtoja on kaksi, kääntöpyörä sekä kääntöpyörä yksitoimisella jarrulla. Tyylikäs muotoilu, tukeva ja kestävä rakenne sekä 95 kg kantokyky tekevät pyörästä sopivan moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Tuplapyörä kääntyy rakenteensa ansiosta herkästi, mikä helpottaa laitteen hallintaa ahtaissakin paikoissa. Pyörän vakioväri on vaalean harmaa RAL 7035. Erikoisvärit ovat mahdollisia isommille tilausmäärille. Pyörää on myös saatavana sähköä johtavana ja ruostumattomana.
Twist-pyörät kiinnityslaatalla

Twist-pyörää on nyt saatavana myös kiinnityslaatalla. Kaikissa pyörämalleissa on sama sinkitty metallinen kiinnityslaatta, jonka ulkomitat ovat 67×77 mm ja reikäjako 50/42×51/61 mm. Kiinnitysreikä on tehty 8 mm ruuville. Pyöristä 100 ja 125 mm mallien kantokyky on 100 kg ja 75 mm pyörän 80 kg.

Manner on Medica 2021 -messuilla, olethan sinäkin

Maailman suurin lääketeollisuuden ammattitapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Düsseldorfissa, tänä vuonna 15.–18. marraskuuta, ja Manner on tietysti myös paikalla. Toivotamme sinut tervetulleeksi osastollemme tutustumaan Mannerin kestosuosikkeihin sekä viimeisimpiin uutuuksiin. Löydät meidät hallista 17, ständiltä D32. Nähdään siellä!

 

Edellinen uutinenSeuraava uutinen