Hyvää alkanutta vuotta!

Jaa sivu
Share

Vuosi 2019 oli Mannerille innostava ja mielenkiintoinen. Teimme paljon kehitystyötä liittyen niin tuotteisiin, tuotetarjontaan, toimintatapaamme kuin henkilöstön viihtyvyyteenkin. Olemme panostaneet viime vuosina kehitystyöhön yhdessä asiakkaiden kanssa. On ollut mieluisaa katsoa, kuinka olemme pystyneet ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ja parantamaan heidän prosessejaan. Samalla asiakkaamme ovat vastaavasti auttaneet meitä parantamaan tuotteitamme ja toimintaamme.

Asiakkaiden kanssa yhdessä kehittämisestä hyvänä esimerkkinä on viime vuonna lanseeraamamme Twist-pyörä. Tuotekehitysprosessin aikana asiakkaamme ovat testanneet pyörää ja antaneet kehitysideoita, jotta tuote täyttäisi varmasti tiukimmatkin vaatimukset ja käyttäjien tarpeet.

Vuosi 2020 on Mannerille monella tapaa erityinen. Täytämme nimittäin syksyllä kunnioitettavat 130 vuotta. Ilman asiakaslähtöisyyttä ja muuntautumiskykyä emme olisi päässeet näin pitkälle, joten ne tulevat olemaan toimintamme keskiössä myös tulevaisuudessa. Lupaamme jatkaa tuotteiden kehittämistä myös alkaneena vuotena. Tulemme lanseeraamaan Twist-tuplapyörästä uusia kokoja, kehittämään asiakasprosessejamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja toteuttamaan tuotannossa viime vuonna suunniteltuja kehityshankkeita.

Manner toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen menestyksekästä vuotta 2020!

 

Edellinen uutinenSeuraava uutinen