Ura Mannerilla

Manner on tunnettu työntekijöiden pitkäaikaisista työsuhteista. Henkilöstön ammattitaito ja viihtyvyys ovat ensisijaisen tärkeitä, ja sen vuoksi henkilöstön osaaminen onkin yksi Mannerin menestystekijöistä.

Manner –asiakkaan asialla vuodesta 1890

Manner on perinteikäs perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1890. Historiansa aikana se on valmistanut monenlaista, kotitalousastioista radiomastoihin ja puuntyöstökoneista painekattiloihin.

Erilaisten kuljetuspyörätuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta Mannerilla on yli 80 vuoden kokemus. Mannerin kantavia ajatuksia ovat aina olleet asiakaslähtöisyys ja ammattitaito. Autamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden tunnistamisessa ja niiden ratkaisuissa. Joustava tuotantomallimme tekee mahdolliseksi asiakkaiden erityistoiveiden huomioon ottamisen, ja pitkä kokemuksemme takaa, että kaikki, mitä tuotantolinjaltamme tulee, edustaa korkeaa Manner-laatua.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu

Mannerin pyörät sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa, tarkemmin sanottuna Hangossa. Korkea Manner-laatu merkitsee mm. sitä, että tuotteemme ylittävät aina standardien asettamat vaatimukset. Otamme kaikissa toiminnoissamme aina huomioon myös ympäristö- ja turvallisuusasiat.

Työnhakulomake

  • Max. tiedoston koko: 500 MB.
  • Max. tiedoston koko: 500 MB.