Etsimme tuotekehitystiimimme vahvistukseksi tuotekehitysinsinööriä

Jaa sivu
Share

Etsimme tuotekehitystiimimme vahvistukseksi

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Tärkein tehtäväsi on uusien ja olemassa olevien tuotteiden kehittäminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tuotetestaus, laadunvarmistus sekä teknisenä tukena toimiminen. Tarkempi työn sisältö määritellään taustasi ja osaamisesi mukaan. Asemapaikkasi sijaitsee Hangossa mutta tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri) ja kokemusta muun muassa 3D-suunnittelusta. Etsit ratkaisuja ja olet oma-aloitteinen, muiden kanssa toimeentuleva tekijä, joka uskaltaa myönteisellä tavalla kyseenalaistaa asioita ja haluaa hoitaa työnsä laadukkaasti ja eteenpäin katsoen. Tulet toimeen englannin ja suomen kielellä, muu kielitaito on selkeä etu.

Tarjoamme sinulle kykyjesi ja osaamisesi mukaan muokkautuvan vakituisen tehtävän, joka alkaa mahdollisimman pian. Tule mukaan tulevaisuuden tuotteita valmistavaan vakavaraiseen ja kehittyvään yritykseen. Pääset kehittämään innovatiivisia laatutuotteita. Saat itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän hyvässä työskentelyilmapiirissä.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera 29.9.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jukka.immonen@manner.fi

Lisätietoja antaa Toimitusjohtaja Jukka Immonen

puh. 044 792 2072, arkisin klo 15–16.

Edellinen uutinenSeuraava uutinen