Mizuho OSI

Mizuho OSIs operationsbordslösning utnyttjar e-SMART- hjul

Mizuho OSI är marknadsledare inom planering av utrustning för specialoperationer och särskilda operationsställningar. Specialoperationsbord förbättrar patienternas prognoser efter ryggoperationer samt operationer av stöd- och rörelseorgan.

“Vi sökte ett elektroniskt låsbart transporthjul, som uppfyller bärkraftskriterierna för den modell vi planerat och som ser modernt ut samt har ett lämpligt pris. Manner har varit en tjänstvillig samarbetspartner och redo att ge sitt stöd. Manners hjul är unika i det avseendet att de fyllde våra krav på nyttolastskapacitet och estetiskt utseende. Hjulet har elektronisk låsning för rullande och färdriktningen samt en manuell frikopplingsfunktion. Dessutom var den enkel att montera.”

Mizuho OSI har sitt huvudverksamhetsställe i Förenta staterna och är ett dotterföretag till Mizuho Ikakogyo Co., Ltd, som finns i
Tokyo i Japan.

Läs mer om Mizuho osi

Manner har varit en tjänstvillig samarbetspartner och redo att ge sitt stöd.

Mizuho OSI:s ingenjörer

Tango passar operationsbord Anpassningsbart apparathjul till olika lösningar Mizuho OSI:s ingenjörer litar på Manners länkhjul

Tango - for use in different environments

Tango-hjulet i Manners apparathjulsserie är en kombination av perfekt formgivning samt praktisk och säker användning. Det anpassningsbara apparathjulet Tango kan fås med flera olika hjulalternativ och egenskaper.

Läs mer
Manners Tango apparathjul med broms

Blev du intresserad? Kontakta oss!

Kontaktuppgifter bestall nyhetsbrevet