Mizuho OSI

Mizuho OSIn leikkauspöytäratkaisu hyödyntää e-SMART –pyöriä

Jaa sivu
Share

Mizuho OSI on erikoisleikkauksia ja erityisiä leikkausasentoja varten suunniteltavien laitteiden markkinajohtaja. Erikoisleikkauspöydät parantavat potilaan ennustetta selkäleikkausten sekä tuki- ja liikuntaelinleikkausten jälkeen.

Etsimme sähköisesti lukittavaa kuljetuspyörää, joka täyttäisi suunnittelemamme mallin kantokykykriteerit, näyttäisi nykyaikaiselta ja olisi sopivan hintainen. Manner on ollut palvelualtis yhteistyökumppani ja valmis antamaan tukeaan. Mannerin pyörät olivat ainutlaatuiset siinä mielessä, että ne täyttivät vaatimuksemme hyötykuormakapasiteetista ja esteettisyydestä. Pyörässä on pyörimisen ja kulkusuunnan sähköinen lukitus ja manuaalinen vapautustoiminto. Lisäksi asentaminen on helppoa.

Yhdysvalloissa pääpaikkaansa pitävä Mizuho OSI on Japanin Tokiossa sijaitsevan Mizuho Ikakogyo Co., Ltd -yrityksen tytäryhtiö.

Tutustu Mizuho osi -yritykseen

Manner on ollut palvelualtis yhteistyökumppani ja valmis antamaan tukeaan.

Mizuho OSI:n Insinöörit

Mizuho OSI luottaa Mannerin kalustepyöriin Manner e-SMART kalustepyörä löytyy Mizuho OSIn leikkauspöydästä Turvallinen e-SMART kalustepyörä sopii sairaala- ja kuntoutuslaitteisiin

e-SMART – turvallinen ja ergonominen käyttää

e-SMART-pyörä sopii täydellisesti sairaala- ja kuntoutuslaitteisiin, mutta myös muihin kohteisiin, joissa tarvitaan luotettavia ja turvallisia, kauko-ohjauksella keskuslukittavia pyöriä.

Näytä tuotehaussa
Turvallinen ja ergonominen Manner e-SMART kalustepyörä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin!

YHTEYSTIEDOT TILAA UUTISKIRJE