Teknoscale

Manner underlättar vardagen för Teknoscale

 

Teknoscale Oy är ett finländskt företag inom teknologibranschen, som i mer än 25 år har specialiserat sig på planering och tillverkning av mycket exakta fordonsvågar. Exempelvis myndigheter använder våra produkter för att kontrollera övervikt hos långtradare och för att väga flygplan. Dessutom används vågarna vid produktutveckling av tunga specialfordon och för att kontrollera axelvikter samt exempelvis massan hos stora båtar och för att fastställa tyngdpunkten. Teknoscale är internationellt känt för sina exakta, användarvänliga och mycket hållbara vågsystem.

Läs mer om Teknoscale

Vi har i över 10 år i våra produkter använt Manners hjul och vi har varit förundrat oss över i hurdant bra skick hjulen fortfarande är.

JAAKKO LARMA, TEKNOSCALE

Teknoscales EVOPLANE-flygplansvågar, EVOJET-stridsflygplansvågar och EVOCARGO-vågar för tung flygfrakt är stora och väger så mycket att en person inte ensam kan bära dem. Tillsammans med Manner valde vi ur Manners sortiment de bästa hjulen till vågarna. Sådana hjul som har litet rullmotstånd, men som ändå hålls på plats, så att användarsäkerheten kan tryggas. Med dessa hjullösningar har vi också uppnått bättre arbetsergonomi och sparat i arbetskraftskostnader. För att bära och sätta på plats många av konkurrerande tillverkares vågar behövs två personer, medan Teknoscales produkter kan flyttas av en enda person, trots av våra största vågar väger över 70 kilo.

Vi har i över 10 år i våra produkter använt Manners hjul och vi har varit förundrat oss över i hurdant bra skick hjulen fortfarande är. Det påvisar att Manner använder högkvalitativa material i sina produkter. Våra kunder är mycket nöjda.

 

 

ES-serien

Bland vårt sortiment av apparathjul i ES-serien hittar du förstklassiga och starka hjul med stålstomme för olika ändamål. De förstklassiga råvarorna och den utmärkta lagringen garanterar att hjulen fungerar pålitligt och håller länge även vid kontinuerlig och hård användning.

ESI-S-100 NEK/K – Manner

ESI-S-75 NP/K – Manner

Blev du intresserad? Kontakta oss!

Kontaktuppgifter bestall nyhetsbrevet