Teknoscale

Manner helpottaa Teknoscalen arkea

   Jaa sivu
Share

Teknoscale Oy on suomalainen teknologia-alan yritys, joka jo 25 vuoden ajan on erikoistunut erittäin tarkkojen pyöräpainovaakojen suunnitteluun ja valmistukseen. Tuotteitamme käyttävät mm. viranomaiset rekka-autojen ylipainojen valvontaan sekä lentokoneiden punnitukseen. Lisäksi niitä käytetään raskaiden erikoisajoneuvojen tuotekehitykseen ja akselipainojen varmistukseen sekä esimerkiksi isokokoisten veneiden massan ja painopisteen määritykseen. Teknoscale on kansainvälisesti tunnettu tarkoista, helppokäyttöisistä sekä erittäin kestävistä vaakajärjestelmistään.

Tutustu Teknoscaleen

Mannerin pyörillä varustettuja tuotteitamme on ollut käytössä jo yli 10 vuotta ja olemme hämmästelleet, miten hyvässä kunnossa pyörät edelleen ovat.

JAAKKO LARMA, TEKNOSCALE

Teknoscalen EVOPLANE-lentokonevaa’at, EVOJET-hävittäjälentokonevaa’at ja EVOCARGO raskaan lentorahdin vaa’at ovat isokokoisia ja painavat niin paljon, ettei yksi henkilö pysty niitä kantamaan. Yhdessä Mannerin kanssa valitsimme Mannerin valikoimista vaakoihin pyörät, jotka olivat vierintävastukseltaan pienet, mutta kuitenkin pitävät, jotta käyttötuvallisuus olisi turvattu. Näillä pyöräratkaisuilla olemme saaneet aikaan parempaa työergonomiaa sekä säästäneet myös työtekijöiden määrässä. Useiden kilpailevien valmistajien vaakojen kantamiseen ja paikalleen asettamiseen vaaditaan kaksi henkilöä, kun taas Teknoscalen tuotteet ovat yhden henkilön siirrettävissä, vaikka suurimmat vaakamme painavat yli 70 kiloa.

Mannerin pyörillä varustettuja tuotteitamme on ollut käytössä jo yli 10 vuotta ja olemme hämmästelleet, miten hyvässä kunnossa pyörät edelleen ovat. Se osoittaa, miten laadukkaita materiaaleja Manner käyttää tuotteissaan. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä.

 

 

 

ES-sarja

Kalustepyörien ES-pyörävalikoimassa on laadukkaita ja vahvoja teräsrunkoisia pyöriä eri käyttötarkoituksiin. Laadukkaat raaka-aineet ja erinomainen laakerointi takaavat luotettavan ja pitkäikäisen toiminnan jatkuvassa ja kovassakin käytössä.

ESI-S-100 NEK/K – Manner

ESI-S-75 NP/K – Manner

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin!

YHTEYSTIEDOT TILAA UUTISKIRJE