LaPastilla

LaPastilla är ett spanskt företag som säljer sjukhus- och medicinvagnar, pillerburkar, möbler för kliniker och förvaringslösningar för sjukhus till yrkesfolk och återförsäljare i mer än 15 länder. Företagets konkurrensfördelar är innovationer, erfarenhet, skräddarsydda lösningar, kvalitet och egen tillverkning. LaPastilla sökte väldesignade, 125 mm plasthjul och från slutet av 2017 har de använt Manner-hjul i all slags sjukhusvagnar och läkemedelsvagnar. LaPastilla använder Manner-hjul av flera orsaker: de fungerar perfekt som stötdämpare/stötfångare för att förhindra kollisioner och skydda vagnarnas väggar, de har snygg design, ger utmärkt valuta för pengarna och sist men inte minst, de tillverkas i Europa.

LaPastilla använder Manner-hjul av flera orsaker:

De fungerar perfekt som stötdämpare/stötfångare för att förhindra kollisioner och skydda vagnarnas väggar, de har snygg design, ger utmärkt valuta för pengarna och sist men inte minst, de tillverkas i Europa.

Tango apparathjulet är stiligt och anpassningsbart Manner apparathjul för sjukhusvagnar Tango hjulet passar sjukhus- och läkemedelsvagnar

Tango – för varierande användningsmiljöer

Tango-hjulet i Manners apparathjulsserie är en kombination av perfekt formgivning samt praktisk och säker användning. Det anpassningsbara apparathjulet Tango kan fås med flera olika hjulalternativ och egenskaper.

Läs mer
Manners Tango apparathjul med broms