LaPastilla

LaPastilla on espanjalainen yritys, joka myy sairaala- ja lääkekärryjä, lääkeannostelijoita, sairaalakalusteita ja säilytysratkaisuja alan ammattilaisille ja jälleenmyyjille yli 15 maassa. Yrityksen kilpailuvaltteihin kuuluvat innovaatio, kokemus, räätälöidyt ratkaisut, laatu ja oma tuotanto. LaPastilla etsi hyvin suunniteltuja 125 millimetrin muovipyöriä, ja vuoden 2017 loppupuolelta lähtien yritys onkin käyttänyt Mannerin pyöriä kaikissa sairaala- ja lääkekärryissään. LaPastilla valitsi Mannerin pyörät useista syistä: ne toimivat täydellisesti puskureina/suojina estäen törmäyksiä ja suojaten kärryn laitoja, ne ovat hyvin suunniteltuja, niissä on hyvä hinta-laatusuhde ja kaiken lisäksi ne on valmistettu Euroopassa.

LaPastilla valitsi Mannerin pyörät useista syistä:

Ne toimivat täydellisesti puskureina/suojina estäen törmäyksiä ja suojaten kärryn laitoja, ne ovat hyvin suunniteltuja, niissä on hyvä hinta-laatusuhde ja kaiken lisäksi ne on valmistettu Euroopassa.

LaPastilla valitsi luotettavat ja kestävät Manner kuljetuspyörät Tango kalustepyörä sopii monenlaisiin ympäristöihin Manner pyörät sopivat erinomaisesti LaPastillan kärryille

Tango - monenlaisiin käyttöympäristöihin

Mannerin kalustesarjan Tango-pyörässä yhdistyvät täydellinen muotoilu, käytännöllisyys ja käyttöturvallisuus. Muuntautumiskykyinen Tango-kalustepyörä on saatavana usealla eri pyörävaihtoehdolla ja ominaisuudella.

Lue lisää
Tango kuljetuspyörä jarrulla

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin!

YHTEYSTIEDOT TILAA UUTISKIRJE