Twist-nyhet – 100 mm hjul

Manners apparathjulseriens Twist är ett lättrullande dubbelhjul med en lättanvänd bromspedal. Den lämpar sig för många användningsområden, till exempel sjukhussängar, vårdstolar, personlyftar, sjukhusvagnar, möbler och annan sjukhus- och rehabiliteringsutrustning.

Twist-produktserien har nu utökats med ett 100 mm hjul, som är identiskt i design och egenskaper som den större 125 mm-versionen. Det finns två hjulalternativ, ett länkhjul och ett länkhjul med dubbelbroms. De två olika bygghöjderna gör det lättare för hjulet att möta kund- och produktspecifika krav.

Den snygga designen, den robusta och hållbara konstruktionen och 125 kg bärförmåga gör Twist till ett hjul som passar många olika användningsområden. Tack vare dubbelhjulets konstruktion svänger hjulet lätt, vilket gör det lättare att styra utrustningen även i trånga utrymmen.

Twist-hjulen finns både som elledande och rostfria. Twist hjulets tidlösa och kliniska utseende ger ett hygieniskt och högklassigt intryck. Twist hjulets standardfärg är ljusgrå RAL 7035. Specialfärger och färger enligt kundens önskemål är möjliga vid större beställningar.

 

Föregående artikelFöljande artikel