Nu söker vi

Nu söker vi en PRODUKTUTVECKLINGS-
INGENJÖR till vårt produktutvecklingsteam

Din viktigaste uppgift är innovativ produktutveckling som en del av ditt team. Därtill ingår produkttestning och kvalitetssäkring samt tekniskt stöd. Din arbetsplats är i Hangö.

Vi förväntar dig att du har lämplig utbildning för uppgiften (ingenjör) och önskar att du har tidigare erfarenhet om bland annat 3D modellering, produktutveckling och lågspänning. Du är aktiv och utåtriktad samt uppfinnings- och initiativrik. Du sköter ditt jobb mycket professionellt och vågar ifrågasätta saker. Du klarar dig på engelska och finska. Övriga språkkunskaper är en klar fördel.

Vi erbjuder dig stadigvarande anställning som bygger på dina kunskaper och färdigheter och inleds så snabbt som möjligt. Kom med och skapa framtidens kvalitetsprodukter i ett solvent familjebolag i utveckling. Vi erbjuder dig ett självständigt och ansvarsfullt jobb samt trevliga arbetskamrater.

Eezy svarar för ansökningsprocessen, lämna därför in din ansökan med löneanspråk senast 13.3.2022 till e-postadressen raasepori.eezy@eezy.fi. Vi intervjuar redan under ansökningstiden, så om du är intresserad, sök redan idag. Vi anställer direkt då en lämplig person hittats. Ytterligare information fås av Manners produktutvecklingschef Roger Rosendal, tel. 040 188 4115.

Föregående artikelFöljande artikel