Käyttökohteet

Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi jakelu- ja maitorullakot, sairaala- ja kuntoutuslaitteet, suurkeittiökalusteet, tarjoiluvaunut ja -pöydät, tehdas- ja toimistokalusteet ja siivousvaunut.

Tuotteemme ovat taattua Manner-laatua

 

Tuotevalikoimassamme on yli 2000 erilaista kuljetuspyörää. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi jakelu- ja maitorullakot, sairaala- ja kuntoutuslaitteet, suurkeittiökalusteet, tarjoiluvaunut ja -pöydät, tehdas- ja toimistokalusteet ja siivousvaunut.

 

Tuotehaku

 

Laitokset ja liikkeet

Mannerin huonekalupyörät, kevyt kalustepyörät ja kalustepyörät tarjoavat kevyitä ja ketteriä kuljetuspyörävaihtoehtoja kaupan, konttorien ja laitosten kalusteisiin ja vaunuihin. Tällaisia ovat esimerkiksi huonekalut, myymälä- ja konttorikalusteet, tietokone- ja työasemavaunut, siivousvaunut, ostosvaunut, vaate- ja esittelytelineet.

Näytä tuotteet

Keittiö ja ravintola

Mannerin kevyissä kalustepyörissä ja kalustepyöristä on laaja valikoima laadukkaita, kestäviä ja kevyesti liikkuvia pyöriä keittiöihin ja ravintoloihin. Esimerkkeinä tarjoilu- ja ruuankuljetusvaunut, suurkeittiö- ja ravintolakalusteet, astiavaunut sekä tehdaskalusteet.

Näytä tuotteet

Terveydenhuolto

Mannerin kalustepyörissä sekä kevyissä kalustepyörissä on useita ratkaisuja, jotka on suunniteltu sairaala- ja kuntoutuslaitteisiin. Näitä tyylikkäästi muotoiltuja ja ergonomisia laitepyöriä ovat esimerkiksi Wheel 2000, Tango sekä SMART ja e-SMART. Sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi sairaalasängyt ja -kalusteet, lääkevaunut, kuntoutuslaitteet, suihkutuolit, hoitotuolit, kävelytuet, henkilönostimet ja apuvälineet.

Näytä tuotteet

Logistiikka

Manner on tunnettu kestävistä, pitkäikäisistä ja huoltovapaista teollisuuspyöristä. Teollisuuspyörät ja ilmakumipyörät soveltuvat erinomaisesti erilaisiin kuljetusvaunuihin ja laitteisiin. Näitä ovat esimerkiksi tavara-, maito- ja pesularullakot, alusta-, jakelu- ja ruokavaunut, jäteastiat ja rakennustelineet sekä tehdaskalusteet.

Näytä tuotteet

Teollisuus

Mannerin raskaat pyörät soveltuvat erinomaisesti laitteisiin, joiden on kestettävä suurta painoa ja kovaa kulutusta, mutta liikuttava silti kevyesti. Käyttökohteita ovat muun muassa nostimet, raskaat siirtovaunut, satamalaitteet, venetrailerit, pumppukärryt ja trukit.

Näytä tuotteet

Innovatiivinen muotoilu ja räätälöinti

Manner avaa mahdollisuuksia muotoilla lopputuotteen runko ja ulkonäkö täysin uudella tavalla. Valmistajille tärkeä asia on myös pitkälle menevä räätälöitävyys esimerkiksi värien osalta.

lue lisää