Robert Frias I CEO I Werth Systems Nordic Oy

Werth Systemsin huippulaitteet edellyttävät paljon myös pyöriltä

Werth Systems etsi modulaarisiin medical-IT-vaunuratkaisuihinsa sopivia pyöriä ympäri maailmaa, mutta löysikin parhaiten vaatimuksia vastaavat pyörät Suomesta – Mannerilta.

Werth Systems Oy toimittaa korkealuokkaisia medical IT -laitteita sekä kärry-, vaunu- ja telineratkaisuja terveydenhoitoalan toimijoille ja yritys tunnetaan medical-sertifiointien huippuasiantuntijana. Werth Systems Germany Saksassa vastaa IT-laitteistoista ja erilaisten kärry- ja telineratkaisujen valmistus tapahtuu Suomessa ja ne ovat avainlipputuotteita.

Merkittävimpiä Werth Systemsin tuotteita ovat lääkäreille ja sairaanhoitajille tarkoitetut mobiilit ja modulaariset SMART-MED-vaunuratkaisut. Esimerkiksi sairaalakierroksilla käytettäväksi soveltuvaan vaunuun voidaan liittää 1–2 tietokonenäyttöä, joilta lääkäri näkee kaikki tarvittavat potilastiedot ja voi tarvittaessa myös näyttää potilaalle esimerkiksi röntgenkuvia tai muita tietoja.

Koska edellä mainittua laitekokonaisuutta saatetaan käyttää läpi koko työpäivän, keskeinen vaununominaisuus on ergonomisuus. Tämä asettaa suuria vaatimuksia laitteen pyörille, joiden tulee olla mahdollisimman kevytliikkeisiä ja helposti ohjautuvia. Pyörien tulee myös olla sähköä johtavia.

Vaunuratkaisua suunniteltaessa vertailuja tehtiin käymällä eri puolilla maailmaa tutustumassa pyörävaihtoehtoihin. Sopiva pyörä löytyikin lopulta Suomesta. Useiden testien ja kokeilujen myötä huomattiin, että Mannerin 125 mm lukittava ja sähköä johtava, tuplalaakeroitu Twist-pyörä on juuri oikeanlainen valinta.

“Tuli hyvä fiilis siitä, että Suomessa kehitetään jotain, joka pystyy päihittämään laadullisesti kansainväliset kilpailijat ja olemaan lisäksi kustannustehokas”.

“Meille oli tärkeää, että kaikki, mitä tuotteissamme tarvitaan, olisi hankittavissa läheltä. Siinäkin mielessä se, että Mannerin pyörät osoittautuivat parhaiksi, oli erinomainen asia.”

Mannerin pyöriä on nyt käytetty Werth Systemsin vaunuratkaisuissa vuoden verran ja käyttäjiltä saatu palaute pyöristä on ollut poikkeuksetta positiivista. Yleinen kommentti on ollut, että laite liikkuu äärimmäisen kevyesti, kuin “vetisellä jäällä.” Jopa vaunuja, jotka todellisuudessa ovat hieman painavampia kuin muiden valmistajien tuotteet, on pidetty niitä kevyempinä, koska niiden liikuteltavuus on ollut Mannerin pyörien ansiosta helpompaa ja ketterämpää.

“Kun puhutaan mobiileista ratkaisuista, kaikkien siihen vaikuttavien osa-alueiden tulee olla tip-top. Moni ei tule ajatelleeksi, miten tärkeässä roolissa pyörät ovat, mutta meille oli alusta asti selvää, että valitsemme parhaat, mitä löytyy.”

Monta syytä valita Mannerin pyörät:

“Meille oli tärkeää, että kaikki tuotteissamme tarvittava olisi hankittavissa läheltä. Se, että Mannerin pyörät osoittautuivat parhaiksi, oli erinomainen asia.”

Tukeva ja herkkäliikkeinen Twist-tuplapyörä

Mannerin laitepyöräsarjan Twist on moneen käyttötarkoitukseen sopiva, herkkäliikkeinen tuplapyörä helppokäyttöisellä jarrupolkimella.

  • Ajattoman tyylikäs ulkonäkö
  • Kaksi rakennekorkeutta
  • Helppo puhdistaa
  • Räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan.

Twist