Etsimme Mannerille vakituiseen työsuhteeseen muovialan ammattilaista.

Jaa sivu
Share

Ruiskupuristuskoneen asettaja

Tehtävänäsi on suorittaa ruiskupuristuskoneiden asetustyö tuotantosarjojen vaihtuessa. Työhösi sisältyy lisäksi materiaalin käsittelyä ja tuotteiden laadunvalvontaa sekä uusien tuotteiden koeajoja. Muoviosastolla toimitaan keskeytyvässä kolmivuorotyössä ja käytössämme on sekä ruiskupuristuskoneita että niitä avustavia robotteja.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta ja/tai kokemusta prosessi (muovi) -tuotannosta. Kokemus ruiskupuristuksesta on selkeä etu ja kaikenlainen kokemus robotiikasta ja automaatiosta plussaa.

Arvostamme lisäksi oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja vastuullisuutta sekä kykyä toimia tilanteen mukaan joko yksin tai ryhmässä. Palkkatoiveesi huomioidaan ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tulevaisuuden tuotteita valmistavaan vakavaraiseen ja jatkuvasti kehittyvään perheyritykseen. Mannerilaisten joukossa pääset toteuttamaan ammattitaitoasi ja kehittymään edelleen.

Hakuprosessista vastaa Eezy Henkilöstöpalvelut, joten hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.9.2022 mennessä osoitteeseen raasepori.vmp@eezy.fi tai hakulinkin kautta www.eezy.fi. Hakuprosessista voit tiedustella Tero Malmgren 044 7004003, tero.malmgren@manner.fi

Sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään jo hakuaikana.

Edellinen uutinenSeuraava uutinen