Käsijarru-Tango ja kaksivaiheinen jarru

Mannerin kalustepyöräperhe on kasvanut kahdella uudella tuotteella: Tango-pyörän saa nyt myös käsijarrulla. Lisäksi Tango-tuotteisiin on saatavana kaksivaiheinen jarru.

Käsijarru-Tango

Käsijarrulla varustettu Tango on suunniteltu kävelypöytiin sekä muihin apuvälineisiin ja laitteisiin, joissa laitteen käyttäjän on päästävä ohjaamaan käsin pyörien jarrutusta tai lukitusta. Pyörä soveltuu vain sisäkäyttöön.

Pyörän jarrutusta voi ohjata käsin jarrukahvan avulla. Mikäli jarrukahvassa on myös erillinen toiminto pysäköintijarrulle, pyörän pyörimisen voi lukita sen avulla. Pyörä asennetaan vaakasuoraan putkeen, joka sisältää putkisovitteen. Pyörän kiinnitys on hyvännäköinen, ja asennus tapahtuu nopeasti ja helposti. Pyörän saa soikealla vakiosovitteella, jonka voi asentaa soikeaan tai nelikulmaiseen putkeen, jonka mitat ovat 50 x 30 x 2 mm. Muita putkisovitteita voidaan suunnitella asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Käsijarruominaisuus on mahdollista saada 125 mm:n jarrullisiin ja suuntalukollisiin Tango-pyöriin. Käsijarruominaisuuden voi yhdistää myös kaksivaiheiseen jarrulliseen Tango-pyörään, jossa on kaksitoiminen jarru ja suuntalukko samassa pyörässä. Pyörä on testattu ja hyväksytty kävelypöytästandardin ISO 11199 mukaisesti. Saatavana 125 mm:n mustiin, harmaisiin (RAL 7042) ja vaalean harmaisiin (RAL 7035) Tango-pyöriin.

Kaksivaiheinen jarru

Kaksivaiheisessa jarrussa on yhdistetty erillisinä toimintoina suuntalukitus ja kaksitoiminen jarru. Jarrupolkimessa on kaksi asentoa. Jarrupoljinta painettaessa ensimmäisessä vaiheessa lukkiutuu pyörän kääntyminen ja toisessa vaiheessa pyörän pyöriminen.

Kaksivaiheinen jarru soveltuu laitteisiin, joissa käyttötilanteen mukaan tarvitaan joko yksistään suuntalukitusta tai myös pyörän pyörimisen lukitusta. Saatavana aluksi 125 mm:n Tango-pyöriin.