Twist-uutuus – 100 mm pyörä

Jaa sivu
Share

Mannerin laitepyöräsarjan Twist on herkkäliikkeinen tuplapyörä helppokäyttöisellä jarrupolkimella. Se sopii moniin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi sairaalasänkyihin, hoitotuoleihin, henkilönostimiin, sairaalavaunuihin, kalusteisiin sekä muihin sairaala- ja kuntoutuslaitteisiin. 

Twist-tuotesarja on nyt laajentunut 100 mm pyörällä, joka muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan vastaa täysin isompaa 125 mm versiota. Pyörävaihtoehtoja on kaksi, kääntöpyörä sekä kääntöpyörä kaksitoimisella jarrulla. Valittavissa olevat kaksi eri rakennekorkeutta helpottavat osaltaan asiakas- ja laitekohtaisten vaatimusten täyttämistä. 

Tyylikäs muotoilu, tukeva ja kestävä rakenne sekä 125 kg kantokyky tekevät Twististä moniin erilaisiin käyttökohteisiin sopivan pyörän. Tuplapyörän rakenteen ansiosta se kääntyy herkästi, mikä helpottaa laitteen hallintaa ahtaissakin paikoissa. 

Pyörää on saatavana myös sähköä johtavana ja ruostumattomana. Twistin ajaton ja kliininen ulkonäkö antaa käyttökohteesta hygieenisen ja laadukkaan vaikutelman. Twistin vakioväri on vaalean harmaa RAL 7035. Erikoisvärit sekä asiakkaan omien toiveiden mukaiset värit ovat mahdollisia isommille tilausmäärille.

Edellinen uutinenSeuraava uutinen