Käsijarru-Tango

Jaa sivu
Share

Suositun ja monipuolisen Tango-kalustepyöräsarjan käsijarrullinen malli on suunniteltu laitteisiin, joissa käyttäjän on päästävä käsin ohjaamaan pyörien jarrutusta tai lukitusta. Esimerkkinä vaikkapa kävelypöydät sekä muut sisäkäyttöön tarkoitetut laitteet ja apuvälineet.

Sisäkäyttöön tarkoitetun pyörän jarrutusta voi helposti ohjata varmatoimisen käsijarrun avulla. Markkinoilla olevien kahvatoimittajien jarrukahvoihin on lisävarusteena saatavilla erillinen pysäköintijarru, jolloin pyörä voidaan myös lukita.

Pyörän kiinnitys on hyvännäköinen, ja asennus nopeaa ja helppoa. Ainoana eurooppalaisena pyörävalmistajana Manner tarjoaa ratkaisun, jossa pyörä kiinnittyy varmasti ja tukevasti vaakasuorassa putkessa olevaan sovitteeseen. Näin jarrun vaijeri saadaan tyylikkäästi pujotettua putken sisään. Selkeä etu laitteen ulkonäköä ajatellen. Tämän soikean vakiosovitteen voi asentaa soikeaan tai nelikulmaiseen 50 x 30 x 2 mm kokoiseen putkeen, ja muita putkisovitteita voidaan suunnitella asiakkaan omien toivomusten mukaisesti.

Käsijarruominaisuus on saatavilla 125 mm jarrullisiin ja suuntalukollisiin Tango-pyöriin sekä myös jarruttomiin Tango-pyöriin. Käsijarruominaisuuden voi yhdistää myös kaksivaiheiseen, jarrulliseen Tango-pyörään, jossa on kaksitoiminen jarru ja suuntalukko samassa pyörässä. Ominaisuus voidaan liittää 125 mm mustiin, harmaisiin (RAL 7042) ja vaalean harmaisiin (RAL 7035) Tango-pyöriin. Pyörä on testattu ja hyväksytty kävelypöytästandardin ISO 11199 mukaisesti.

Edellinen uutinenSeuraava uutinen