Etsimme tuotekehitystiimimme vahvistusta

Jaa sivu
Share

Etsimme tuotekehitystiimimme vahvistukseksi innovatiivista TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Tärkein tehtäväsi on tulosta tuottava tuotekehittäminen osana tiimiä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tuotetestaus ja laadunvarmistus sekä teknisenä tukena toimiminen. Asemapaikkasi sijaitsee Hangossa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri) ja toivomme sinulla olevan käytännön pienjänniteosaamista ja kokemusta varsinkin 3D suunnittelusta. Olet lisäksi kekseliäs, oma-aloitteinen ja ulospäin suuntautunut tekijä, joka uskaltaa kyseenalaistaa ja haluaa hoitaa työnsä erittäin laadukkaasti ja eteenpäin katsoen. Tulet toimeen englannin ja suomen kielellä, muu kielitaito on selkeä etu.

Tarjoamme sinulle kykyjesi ja osaamisesi mukaan muokkautuvan vakituisen tehtävän, joka alkaa mahdollisimman pian. Tule mukaan tulevaisuuden tuotteita valmistavaan vakavaraiseen ja kehittyvään perheyritykseen. Pääset kehittämään innovatiivisia laatutuotteita, saat itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän hyvässä työskentelyilmapiirissä.

Hakuprosessista vastaa Eezy, joten lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera 13.3.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen raasepori.eezy@eezy.fi.
Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten toimi heti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Mannerilta tuotekehityspäällikkö Roger Rosendal, puh. 040 188 4115.

Edellinen uutinenSeuraava uutinen