Etsimme määräaikaista yleissihteeeriä

Jaa sivu
Share

Etsimme toimistomme vahvistukseksi

MÄÄRÄAIKAISTA YLEISSIHTEERIÄ

Pääasiallisena tehtävänäsi on tukea organisaatiotamme hallinnollisissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa erilaisten toimistotilausten hoitaminen ja suunnittelu, tiedottaminen sekä toimiminen varahenkilönä erilaisissa myyntiin, tuotantoon ja talouteen liittyvissä tehtävissä. Lopullinen työnkuva muotoutuu valittavan hakijan mukaan. Sijaintipaikkasi on toimistomme Hangossa, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Odotamme, että sinulla on asiaankuuluva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen, tulet hyvin toimeen muiden kanssa ja uskallat kyseenalaistaa asioita positiivisella tavalla. Haluat suorittaa työsi tunnollisesti ja eteenpäin katsoen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää MS Office- ohjelmiston sekä toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta. Hallitset suomen ja englannin kielen, muut kielitaidot ovat selkeä etu.

Tarjoamme sinulle kykyjesi ja osaamisesi mukaan muokkautuvan tehtävän, joka alkaa mahdollisimman pian. Tule mukaan tulevaisuuden tuotteita valmistavaan vakavaraiseen ja kehittyvään yritykseen. Saat mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti vaihtelevien tehtävien parissa hyvässä työympäristössä. Tehtävä alkaa vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen se mahdollisesti vakinaistetaan.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera 24.6.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen johan.dunderfelt@manner.fi. Teemme valintoja heti sopivan henkilön osuessa kohdalla.

Lisätietoja antaa Talouspäällikkö Johan Dunderfelt
puh. 040 762 3022, arkisin klo 14–15

Edellinen uutinenSeuraava uutinen