John Simpson | Sales Manager | Multi Trolley Ab

Multi Trolleyn tuotevalikoima laajeni Mannerin pyörien avulla

Vuonna 2010 perustettu, ruotsalainen Multi Trolley Ab suunnittelee ja valmistaa ergonomisia tuotteita, joiden avulla yksi henkilö voi siirtää painavia huonekaluja, kuten työpöytiä, sänkyjä, sohvia ja pöytälevyjä ilman nostamista tai kantamista. Multi Trolley Ab:n asiakkaita on mm. Saksan suurimpiin muuttoja suorittaviin yrityksiin kuuluva DMS Spangenberg.

Multi Trolley käyttää Mannerin pyöriä todettuaan niiden täyttävän heidän sujuvaliikkeiselle, luotettavalle ja nykyaikaiselle pyörälle asettamansa korkeat vaatimukset. Mannerin laatu sopii erinomaisesti korkealuokkaisiin tuotteisiin, jotka ovat sekä kestäviä että innovatiivisia. Mannerin ansiosta yritys voi nyt tarjota asiakkailleen pyörävaihtoehtoja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pyörät mahdollistavat lisäksi paremman liikuteltavuuden.

Monta syytä valita Mannerin pyörät:

”Mannerin pyörissä yhdistyvät loistavasti sekä hinta että käytettävyys. Laaja kokovalikoima antaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme entistä joustavammin, kun pystymme täyttämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet niin sisällä kuin ulkona.”

Ergonomisia tuotteita valmistava Multi Trolley luottaa Mannerin kuljetuspyöriin Mannerin kuljetuspyörät löytyy Multi Trolleyn tuotteissa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin!

YHTEYSTIEDOT TILAA UUTISKIRJE