Eco Systems

Mannerin e-SMART erottuu selvästi kilpailijoistaan

Eco Systems on vuonna 1993 perustettu hollantilainen yritys, joka aloitti toimintansa pienenä yhden hengen firmana. Aluksi yritys kehitti ja valmisti ilman- ja vedensuodattimia,  mutta nykyään se on keskittynyt pääasiassa lääketieteellisiin välineisiin ja LED-valaistukseen. Tavoitteenamme on valmistaa tuotteita, jotka auttavat sekä ihmistä että ympäristöä.

Meille tärkeimmät ominaisuudet pyörissä ovat luotettavuus, pieni vierintävastus sekä helppo asennus. Mannerin pyörät täyttävät kaikki nämä vaatimukset. Niiden laatu on erinomainen ja muotoilultaan Mannerin e-SMART erottuu selvästi kilpailijoistaan.

Mannerin e-SMART pyöriä käytetään kahdessa innovatiivisessa tuotteessamme: MG6-työtuolissa sekä OPR5-leikkaustuolissa.

Meille tärkeimmät ominaisuudet pyörissä ovat luotettavuus, pieni vierintävastus sekä helppo asennus.

Mannerin pyörät täyttävät kaikki nämä vaatimukset. Niiden laatu on erinomainen ja muotoilultaan Mannerin e-SMART erottuu selvästi kilpailijoistaan.

Eco Systems käyttää Mannerin kuljetuspyöriä Eco Systems luottaa Mannerin kalustepyöriin heidän lääketieteellisiin laitteisiin

e-SMART – turvallinen ja ergonominen käyttää

e-SMART-pyörä sopii täydellisesti sairaala- ja kuntoutuslaitteisiin, mutta myös muihin kohteisiin, joissa tarvitaan luotettavia ja turvallisia, kauko-ohjauksella keskuslukittavia pyöriä.

Näytä tuotteet
Turvallinen ja ergonominen Manner e-SMART kalustepyörä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin!

YHTEYSTIEDOT TILAA UUTISKIRJE