e-SMART: Sähköisesti lukittava keskusjarrupyörä

Manner on kehittänyt SMART-kuljetuspyöräsarjan sairaala- ja kuntoutuslaitteille. Manner® e-SMART on varustettu ainutlaatuisella lukitusjärjestelmällä. Lukitus toimii sähkömoottorilla. Manner® SMART: helposti mekaanisesti lukittava laitepyörä. Sekä lukitushattu että vapautuspoljin ovat aina näkyvillä ja käyttäjän ulottuvilla.

Manner® SMART -kuljetuspyöräsarja

Sähköisellä ohjauksella hallittava kuljetuspyörä Manner ® e-SMART on suunniteltu laitteisiin joissa tarvitaan keskuslukitusta. Pyörien lukitsemista ja vapauttamista ohjataan helposti ohjauspaneelin tai käsiohjaimen avulla. Patentoitu pyörä tarjoaa ylivertaisen työergonomian ja turvallisuuden. Nämä edut tehostavat ja helpottavat työskentelyä sairaaloissa sekä kuntoutusyksiköissä ja kaikkialla, missä tarvitaan keskuslukittavia pyöriä. Tarpeettomat liikkeet vähenevät laitetta käytettäessä, työn aiheuttama rasitus vähenee ja potilaiden sekä hoitohenkilöstön hyvinvointi lisääntyy.

Huoltovapaat pyörät varmistavat laitteen korkean käyttöasteen. Pyörän kätevä kiinnitys tarjoaa entistä parempia mahdollisuuksia kevyempien ja tyylikkäämpien laitteiden suunnitteluun. Pyörät mahdollistavat myös sen, että laitteita voidaan suunnitella niin että hoitohenkilöstön työasennot paranevat. Pyörissä ei ole kuluvia osia, eikä niitä tarvitse säätää. Erikoiskuulalaakereiden ansiosta pyöriminen ja kääntyminen tapahtuu luotettavasti ja kevyesti. Pyörävaihtoehtoja on kaksi: kaksitoimisella pyörän lukolla tai suuntalukolla varustettu kääntöpyörä.

Manner ® e-SMART-pyörä on lukitusmekanismin rakenteen vuoksi turvallinen ja varmatoiminen. Pyörän ohjausjärjestelmässä on vakiona liiketunnistin: automaattinen lukitus laitteen ollessa paikallaan ja lukituksen esto laitteen ollessa liikkeessä.

Manner® e-SMART-pyörään on saatavana joko Linakin tai TiMotionin ohjausjärjestelmä. Tulossa on myös Dewertin ohjaus. Laitevalmistaja voi myös suunnitella oman pyörien ohjausjärjestelmän.