Manners importördagar och sommarfest

På importördagarna i Helsingfors den 14–15 juni deltog över 10 av Manners viktiga samarbetsparter. Under tvådagarsmötet fick deltagarna höra succéhistorier om Manners produkter, delta i workshoppar och diskutera öppet om en utveckling av samarbetet. Gästerna fick också delta på en båtutflykt i den vackra skärgården och evenemanget kulminerade i en stor sommarfest som ordnades på gården på Manners fabriksområde. Bryggan som är känd för sina läckra mat levererade maten.

Hela Manners personal var värdar för sommarfesten som för första gången ordnades i denna omfattning med importörer och samarbetsparter. Även Hangös stadsdirektör Denis Strandell hedrade festen med sin närvaro. 

Efter verkställande direktör Mikko Lietzens välkomsttal fick deltagarna njuta av grillade läckerheter och av musik som framfördes av Mikko Sipola, bekant från Voice of Finland. Senare på kvällen stod partybandet KEJ – Koveria Ei Jätetä för underhållningen. Manners personal tackar helhjärtat alla som deltog på importörsdagarna och sommarfesten.

 

Manners importördagar och sommarfest

Föregående artikelFöljande artikel