Pikahaastattelussa Mannerin uusi myyntijohtaja Jukka Immonen

Jaa sivu
Share

Parasta työssä ovat ihmiset ja uuden oppiminen

Mannerin uusi myyntijohtaja Jukka Immonen aloitti tehtävässään huhtikuun alussa ja otimme Jukan heti pieneen tenttiin.

Tervetuloa Mannerille, Jukka. Miten työsi ovat lähteneet käyntiin?

Kiitos kysymästä, oikein hyvin. Totuttelen tässä talon tavoille ja tutustun samalla uusiin työtovereihini. Täytyy heti todeta, että he ovat kaikki osaavia ja työlleen omistautuneita. Uusiin ihmisiin tutustumisen lisäksi parasta tässä työssä on ylipäätään uuden oppiminen.

Vaikka olet ollut tehtävässäsi vasta vähän aikaa, on sinulle varmasti muodostunut jonkinlainen ensivaikutelma Mannerin tuotekehityksestä ja tuotannosta sekä siitä, miltä yrityksen ja koko alan tulevaisuus näyttää?

Ensivaikutelma on, että niin kutsutusta yleispyörästä mennään yhä enemmän kohti käyttökohteen määrittelemää erikoistuotetta. Lisäksi sähköisesti toimivien pyörien osuus tulee kasvamaan merkittävästi. Entistä kehittyneempien ratkaisujen myötä erilaiset tietotekniset kysymykset tulevat varmasti osaksi myös pyörien kehitystä. Manner tulee yrityksenä varmasti kehittymään entistä asiakas- markkinalähtöisempään suuntaan. Sovitaan, että otetaan uusi tentti vuoden kuluttua, niin katsotaan missä mennään ja mitä on opittu.

Miten kuvailisit itseäsi ja mitä harrastat työn vastapainoksi?

Jos lyhyt luonnehdinta riittää, niin olen mieleltäni avoin ja luonteeltani analyyttinen. Vapaa-aikaa vietän koiran kanssa kävelemällä, golfia pelaamalla sekä lukemalla.

Edellinen uutinenSeuraava uutinen