Tack! Vi håller dig informerad om Manners nya produkter och tjänster.

   

Be oss kontakta er

Vår återförsäljare i ert område i Finland lagrar våra produkter och betjänar er i alla ärenden som gäller hjul. Med blanketten nedan kan ni be vår återförsäljare skicka er det broschyrmaterial ni behöver eller en offert eller be att bli kontaktad.

Ni kan också kontakta Manner direkt i Finland.

Obligatoriskt fält *

 
Kontakta oss

Rekrytering

Manner är känt för att ha en personal med långvariga anställningsförhållanden. Personalens yrkeskunnande och trivsel är ytterst viktiga och hör därför också till Manners framgångsfaktorer.

Manner – en säker och trygg arbetsgivare

Manner är ett familjeföretag i Hangö som bedrivit industriell verksamhet sedan 1890. Högklassiga länkhjul har Manner tillverkat redan i mer än 50 år. Hela den stabila verksamheten bygger på över hundra års erfarenhet av metall- och senare också plastbearbetning.

Produktutvecklingen sker i nära samarbete med kunden för att kundens behov och produktutvecklingen ska kunna mötas. Företaget har alltid satsat hårt på kvalitet, produkttestning och formgivning.

En internationellt erkänd och ledande länkhjulstillverkare i Norden

I Finland är Manner-hjul redan ett begrepp. Manner är det ledande företaget på den finländska marknaden och ett ledande hjulmärke i de övriga nordiska länderna. Manners containerhjul och Tango-apparathjul är internationellt kända och högt ansedda hjulprodukter.

Formulär för arbetsansökan

Obligatoriskt fält *

 

Manner | Långgatan 17 | 10900 Hangö | Tfn 019 222 001 | manner@manner.fi