Tack! Vi håller dig informerad om Manners nya produkter och tjänster.

   

Be oss kontakta er

Vår återförsäljare i ert område i Finland lagrar våra produkter och betjänar er i alla ärenden som gäller hjul. Med blanketten nedan kan ni be vår återförsäljare skicka er det broschyrmaterial ni behöver eller en offert eller be att bli kontaktad.

Ni kan också kontakta Manner direkt i Finland.

Obligatoriskt fält *

 
Kontakta oss

Företaget

Manner har tillverkat högklassiga länkhjul alltsedan 1920-talet. Hela den stabila verksamheten bygger på över hundra års erfarenhet av metall- och senare också plastbearbetning. Det finns tusentals olika länkhjul i Manners sortiment.

Ledande länkhjulstillverkare i Norden

I Finland är Manner-hjul redan ett begrepp. Manner är det ledande företaget på den finländska marknaden och ett ledande hjulmärke i de övriga nordiska länderna. Manners containerhjul och Tango-apparathjul är internationellt kända och högt ansedda hjulprodukter. Företaget exporterar cirka 2/3 av sin produktion. Manner har ett nätverk av återförsäljare som täcker hela Finland. Det internationella representantnätet omfattar över 20 importörer. I Polen har Manner ett dotterbolag, Manner Poland.

Produktutvecklingen sker i nära samarbete med kunden för att kundens behov och produktutvecklingen ska kunna mötas. Företaget har alltid satsat hårt på kvalitet, produkttestning och formgivning. År 1995 beviljades Manner kvalitetscertifikatet ISO 9001 och år 2001 miljöcertifikatet ISO 14001.

Traditionerna och kunnandet gör Manner unikt

Manner är ett familjeföretag i Hangö som bedrivit industriell verksamhet sedan 1890. I början tillverkade man varor i bleckplåt. De välkända Hangökexen förpackades i början av 1900-talet i plåtburkar som tillverkades av Manner. Verksamheten expanderade under årtiondenas lopp till att omfatta bl.a. maskinbyggnad, tillverkning av stålkonstruktioner och gjuteriverksamhet.

Hjul tillverkade av plåt har ingått i produktsortimentet från 1950-talets början. Manner valde länkhjulen till ett av sina specialiseringsområden. De första hjulen av plast tillverkades på 1960-talet. Sedan 1974 har hjulen varit Manners enda produktgrupp.

Företagets nuvarande verkställande direktör representerar den fjärde generationen. Från 1980-talet har företaget framför allt koncentrerat sig på att stärka den egna produktfamiljen och på att expandera verksamheten på den internationella marknaden.

Manner | Långgatan 17 | 10900 Hangö | Tfn 019 222 001 | manner@manner.fi