Användningsområden

Vi har över 2 000 olika länkhjul i vårt sortiment. Typiska användningsområden är till exempel distributions- och mjölkrullpallar, sjukhus- och rehabiliteringsapparater, storköksmöblemang, serveringsvagnar och serveringsbord, fabriks- och kontorsmöblemang samt städvagnar.

Anstalter och affärer

Manners möbelhjul, lätta apparathjul och apparathjul erbjuder lätta och behändiga länkhjulsalternativ för möbler och vagnar i affärer, kontor och anstalter: möbler, butiks- och kontorsmöbler, dator- och arbetsstationsvagnar, städvagnar, shoppingvagnar, garderobsställ och skyltstativ.

Show products

Kök och restaurang

Bland Manners lätta apparathjul och apparathjul finns ett stort utbud av högklassiga, hållbara och lättrullande hjul för kök och restauranger: serverings- och cateringvagnar, storköks- och restaurangmöblemang, diskvagnar och fabriksinredning.

Show products

Hälso- och sjukvård

Bland Manners apparathjul och lätta apparathjul finns flera lösningar som har planerats för sjukhus- och rehabiliteringsutrustning. Exempel på dessa stiligt designade och ergonomiska apparathjul är Wheel 2000, Tango samt SMART och e-SMART. Lämpliga användningsområden är till exempel sjukhussängar och sjukhusmöbler, medicinvagnar, rehabiliteringsutrustning, duschstolar, behandlingsstolar, gånghjälpmedel, personlyftar och hjälpmedel.

Show products

Logistik

Manner är känt för att tillverka slitstarka, underhållsfria industrihjul som håller länge. Industrihjulen och luftgummihjulen är som gjorda för olika transportvagnar och transportutrustningar: varu-, mjölk- och tvätterirullpallar, rullpallar, distributionsvagnar, livsmedelsvagnar, avfallskärl, byggnadsställningar och fabriksutrustning.

Show products

Tunglasthjul

Manners tunglasthjul lämpar sig utmärkt för utrustning som måste tåla stor vikt och hårt slitage, men ändå rulla lätt. Typiska användningsområden är bl.a. lyftanordningar, tunga traversvagnar, hamnutrustning, båttrailrar, pumpvagnar och truckar.

Show products

Innovatiivinen muotoilu ja räätälöinti

Manner avaa mahdollisuuksia muotoilla lopputuotteen runko ja ulkonäkö täysin uudella tavalla. Valmistajille tärkeä asia on myös pitkälle menevä räätälöitävyys esimerkiksi värien osalta.

lue lisää