Jätä yhteydenottopyyntö

Jälleenmyyjämme alueellanne varastoi tuotteitamme ja palvelee teitä pyöräasioissa. Alla olevalla lomakkeella voitte pyytää jälleenmyyjäämme toimittamaan tarvitsemanne esitemateriaalin, lähettämään tarjouksen tai ottamaan yhteyttä teihin.

Pakollinen kenttä *

 

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, jos haluat lisätietoja Mannerin tuotteista ja palveluista! 

   
Ota yhteyttä jälleenmyyjään

Ympäristö ja laatu

Mannerin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme kuljetuspyöräratkaisuja, jotka ovat laadultaan ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Kaikissa toiminnoissamme otamme huomioon luonnollisena osana myös ympäristö- ja turvallisuusasiat.

Kehitämme ja valmistamme asiakkaittemme tarvitsemia toimivia, turvallisia ja lisäarvoja tarjoavia kuljetuspyörätuotteita sekä niiden kiinnitysratkaisuja. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneittemme tuotteita, jotka täydentävät valikoimaamme. Päätöksissämme pyrimme ratkaisuihin, jotka palvelevat käyttäjiään huoltovapaasti pitkälle tulevaisuuteen.

Mannerin toimintajärjestelmä on ISO -9001-laatustandardin sekä ISO 14001 -ympäristöstandardin vaatimusten mukainen, mistä on todisteena molemmista standardeista myönnetty sertifikaatti. Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti järjestelmien hallintaohjelmia, ja ulkopuolinen asiantuntija auditoi määrävälein toimintaamme.

Huomioimme toimintamme vaikutuksen ympäristöön jokaisessa työvaiheessa. Tuotteiden ominaisuudet, raaka-aineet ja tuotantomenetelmät valitaan ympäristön ja turvallisuuden vaatimusten mukaisesti. Jokainen meistä on vastuussa oman työnsä laadusta ja myös velvollinen estämään poikkeavan tuotteen etenemisen seuraavaan kohteeseen.

Seuraamme jatkuvasti erilaisten päästöjemme ja jätteidemme määrää ja pyrimme niiden pienentämiseen. Ympäristöluvassamme on tärkeimmäksi näkökohdaksi nostettu pintakäsittelyprosessimme. Käytämme vedenpuhdistuksessa parasta käyttökelpoista tekniikkaa, ja suodattimen kiintoaines toimitetaan ongelmajätelaitokseen.

Koulutamme henkilökuntaamme kehittämään laatu-, turvallisuus- ja ympäristöasenteitaan ja lisäämään tietojaan niillä alueilla, jotka ovat tärkeitä toiminnan jatkuvassa parantamisessa.

Manner sitoutuu avoimiin ja rehellisiin suhteisiin asiakkaisiin, viranomaisiin ja naapureihin ja pyrkii mahdollisimman hyvin informoimaan sidosryhmiä yhtiön toiminnasta ja toiminnan muutoksista.

Mikko Lietzen
Toimitusjohtaja

Manner | Pitkäkatu 17 | FI-10900 Hanko | Puh: +358 19 222 001 | manner@manner.fi