Jätä yhteydenottopyyntö

Jälleenmyyjämme alueellanne varastoi tuotteitamme ja palvelee teitä pyöräasioissa. Alla olevalla lomakkeella voitte pyytää jälleenmyyjäämme toimittamaan tarvitsemanne esitemateriaalin, lähettämään tarjouksen tai ottamaan yhteyttä teihin.

Pakollinen kenttä *

 

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, jos haluat lisätietoja Mannerin tuotteista ja palveluista! 

   
Ota yhteyttä jälleenmyyjään

Töihin Mannerille

Manner on tunnettu työntekijöiden pitkäaikaisista työsuhteista. Henkilöstön ammattitaito ja viihtyvyys ovat ensisijaisen tärkeitä, ja sen vuoksi yksi Mannerin menestystekijöistä on henkilöstön osaaminen.

Manner — Varma ja turvallinen työnantaja

Manner on vuodesta 1890 toiminut hankolainen perheyhtiö. Manner on valmistanut korkeatasoisia kuljetuspyöriä jo yli 50 vuoden ajan. Koko toiminnan vakaana perustana on yli sadan vuoden kokemus metallin ja myöhemmin myös muovin työstämisestä.

Tuotekehitys on tuotu lähelle asiakasta, jotta tarpeet ja tuotekehitys ovat kohdanneet. Laatuun, tuotetestaukseen ja muotoiluun on aina panostettu paljon.

Kansainvälisesti arvostettu ja Pohjoismaiden johtava kuljetuspyörien valmistaja

Mannerin pyörät ovat Suomessa jo käsite. Suomessa yritys on markkinajohtaja ja muissakin Pohjoismaissa Manner on johtava pyörämerkki. Mannerin rullakkopyörät ja Tango-kalustepyörät ovat kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja pyörätuotteita.

Työnhakulomake

Pakollinen kenttä *

 

Manner | Pitkäkatu 17 | FI-10900 Hanko | Puh: +358 19 222 001 | manner@manner.fi