Jätä yhteydenottopyyntö

Jälleenmyyjämme alueellanne varastoi tuotteitamme ja palvelee teitä pyöräasioissa. Alla olevalla lomakkeella voitte pyytää jälleenmyyjäämme toimittamaan tarvitsemanne esitemateriaalin, lähettämään tarjouksen tai ottamaan yhteyttä teihin.

Pakollinen kenttä *

 

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, jos haluat lisätietoja Mannerin tuotteista ja palveluista! 

   
Ota yhteyttä jälleenmyyjään

Yritys

Manner on valmistanut korkeatasoisia kuljetuspyöriä jo 1920-luvulta alkaen. Koko toiminnan vakaana perustana on yli sadan vuoden kokemus metallin ja myöhemmin myös muovin työstämisestä. Mannerin valikoimassa on tuhansia erilaisia kuljetuspyöriä.

Johtava kuljetuspyörien valmistaja Pohjoismaissa

Mannerin pyörät ovat Suomessa jo käsite. Suomessa yritys on markkinajohtaja ja muissakin Pohjoismaissa Manner on johtava pyörämerkki. Mannerin rullakkopyörät ja Tango-kalustepyörät ovat kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja pyörätuotteita. Noin 2/3 tuotannosta menee vientiin. Mannerilla on Suomessa koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto. Kansainvälinen edustajaverkosto käsittää runsaat 20 maahantuojaa. Puolassa Mannerilla on tytäryhtiö Manner Poland.

Tuotekehitys on tuotu lähelle asiakasta, jotta tarpeet ja tuotekehitys ovat kohdanneet. Laatuun, tuotetestaukseen ja muotoiluun on aina panostettu paljon. Vuonna 1995 Mannerille myönnettiin ISO 9001 -laatusertifikaatti ja vuonna 2001 ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

Perinteet ja osaaminen tekevät Mannerista ainutlaatuisen

Manner on vuodesta 1890 toiminut hankolainen perheyhtiö, jonka ensimmäisiä tuotteita olivat läkkisepän työt. Maankuulut Hangon keksit pakattiin vuosisadan alussa Mannerin valmistamiin peltirasioihin. Toiminta laajeni vuosikymmenten aikana mm. koneenrakennukseen, teräsrakenteiden valmistukseen ja valimotoimintaan.

Levyistä valmistettuja pyöriä on ollut tuotannossa 1950-luvun alusta lähtien. Kuljetuspyörät valittiin yhdeksi erikoistumisen alaksi Mannerilla. Ensimmäiset pyörät muoviraaka-aineesta valmistettiin 1960-luvulla. Vuodesta 1974 pyörät ovat olleet Mannerin ainoa tuoteryhmä.

Nykyinen toimitusjohtaja Tapio Manner edustaa neljättä sukupolvea. 1980-luvulta lähtien yritys on erityisesti keskittynyt oman tuoteperheen vahvistamiseen ja laajentanut toimintaansa kansainvälisillä markkinoilla.

Manner | Pitkäkatu 17 | FI-10900 Hanko | Puh: +358 19 222 001 | manner@manner.fi