Jätä yhteydenottopyyntö

Jälleenmyyjämme alueellanne varastoi tuotteitamme ja palvelee teitä pyöräasioissa. Alla olevalla lomakkeella voitte pyytää jälleenmyyjäämme toimittamaan tarvitsemanne esitemateriaalin, lähettämään tarjouksen tai ottamaan yhteyttä teihin.

Pakollinen kenttä *

 

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, jos haluat lisätietoja Mannerin tuotteista ja palveluista! 

   
Ota yhteyttä jälleenmyyjään

SMART: Mekaanisesti lukittava laitepyörä

Manner® SMART -kuljetuspyöräsarja

Manner on kehittänyt SMART-kuljetuspyöräsarjan sairaala- ja kuntoutuslaitteille. Manner® e-SMART on varustettu ainutlaatuisella lukitusjärjestelmällä. Lukitus toimii sähkömoottorilla. Manner® SMART: helposti mekaanisesti lukittava laitepyörä. Sekä lukitushattu että vapautuspoljin ovat aina näkyvillä ja käyttäjän ulottuvilla.

Manner SMART

Patentoitu ja helppokäyttöinen mekaanisesti lukittava Manner® SMART -laitepyörä helpottaa päivittäisiä toimintoja sairaaloissa ja kuntoutusyksiköissä. Saatavana kaksitoimisella lukolla, suuntalukolla tai kääntyvänä pyöränä.
Kuljetuspyörän lukitusjärjestelmän täytyy toimia vaivattomasti muuttuvissa työskentely-ympäristöissä. Manner® SMART -kuljetuspyörän suunnittelun lähtökohtana ovatkin luotettavuus ja helppokäyttöisyys. Lukitseminen käy vaivattomasti, kevyesti ja nopeasti, mikä säästää aikaa ja voimia.
Manner® SMART -kuljetuspyörän lukitusmekanismi on suunniteltu toimimaan luotettavasti ja turvallisesti — päivästä toiseen, vuodesta toiseen. Yksinkertainen varmatoiminen lukitusjärjestelmä täyttää vaativat turvallisuusvaatimukset. Pyörä on huoltovapaa, koska lukitusjärjestelmässä ei ole kuluvia osia, eikä myöskään säätöjä tarvita. Lukitusjärjestelmä ei kärsi kulutuksesta tai pyörän juoksupinnan liasta, koska pyörän suljettu ja vakaa rakenne suojaa mekanismia. Erikoiskuulalaakerin ansiosta Manner® SMART -laitepyörät pyörivät pehmeästi koko elinkaarensa ajan.

Reddot Design Award 2010

Manner | Pitkäkatu 17 | FI-10900 Hanko | Puh: +358 19 222 001 | manner@manner.fi