Jätä yhteydenottopyyntö

Jälleenmyyjämme alueellanne varastoi tuotteitamme ja palvelee teitä pyöräasioissa. Alla olevalla lomakkeella voitte pyytää jälleenmyyjäämme toimittamaan tarvitsemanne esitemateriaalin, lähettämään tarjouksen tai ottamaan yhteyttä teihin.

Pakollinen kenttä *

 

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, jos haluat lisätietoja Mannerin tuotteista ja palveluista! 

   
Ota yhteyttä jälleenmyyjään

Raskaan sarjan pyörät - laaja valikoima ja joustavat toimitukset

Tuotevalikoimassamme on tarjolla useita pyörämalleja, joilla on keskimääräistä suurempi kantavuus. Myymämme raskaat pyörät ovat toiminnaltaan ja ominaisuuksiltaan laadukkaita ja luotettavia. Pääosan raskaan sarjan pyöristä valmistaa Mannerin pitkäaikainen italialainen yhteistyökumppani LAG.

Viime aikoina LAG on tuonut markkinoille tuoteuutuuksia ja täydennyksiä nykyisiin tuotesarjoihin. Kuvastossamme ja kotisivuillamme on esitelty vain osa Mannerilta saatavista raskaista pyöristä.

Parannamme jatkuvasti tuotteiden saatavuutta, toimitusvalmiutta ja palvelua jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajempaa tuotevalikoimaa kilpailukykyisin ja joustavin toimitusajoin.
Ota yhteyttä jälleenmyyjiimme ja tiedustele lisää. Muistathan, että suunnittelemme myös asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja.

Manner | Pitkäkatu 17 | FI-10900 Hanko | Puh: +358 19 222 001 | manner@manner.fi