Jätä yhteydenottopyyntö

Jälleenmyyjämme alueellanne varastoi tuotteitamme ja palvelee teitä pyöräasioissa. Alla olevalla lomakkeella voitte pyytää jälleenmyyjäämme toimittamaan tarvitsemanne esitemateriaalin, lähettämään tarjouksen tai ottamaan yhteyttä teihin.

Pakollinen kenttä *

 

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, jos haluat lisätietoja Mannerin tuotteista ja palveluista! 

   
Ota yhteyttä jälleenmyyjään
torstai, 16 helmikuu 2017

Mannerin toimitusjohtaja vaihtunut

Oy Mannerin Konepaja Ab:n hallitus on 10. helmikuuta pitämässään kokouksessa nimittänyt Mikko Lietzenin, 38, yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 3. huhtikuuta alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Tapio Manner jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja tukee Mikkoa yrityksen eteenpäin viemisessä ja kehittämisessä.

Mikko Lietzenillä on insinöörintutkinto Turun ammattikorkeakoulusta sekä eMBA-tutkinto Turun kauppakorkeakoulusta. Tähänastisen uransa hän on tehnyt lähinnä rakennusalan laitteiden parissa.

Mikolla on yli kymmenen vuoden kokemus myynnistä, myynnin kehittämisestä ja johtamisesta Iloxairin toimitusjohtajana ja Grohen maajohtajana, sekä myynti- ja tuotekehityskokemusta Haltonilta. Viimeksi Mikko on toiminut suomalaisen Iloxairin toimitusjohtajana, missä hän vastasi yhtiön kokonaisvaltaisesta johtamisesta.

Lietzenrajattuphs

Manner | Pitkäkatu 17 | FI-10900 Hanko | Puh: +358 19 222 001 | manner@manner.fi